Alle aangeboden therapieën zijn aanvullend op de reflexzonetherapie en ondersteunen daarmee de basis therapie van de behandeling namelijk reflexzonetherapie. Deze wordt vergoed  door de meeste zorgverzekeraars in het aanvullende zorgpakket. Om zeker te zijn of reflexzonetherapie wordt vergoed is het raadzaam om uw polisvoorwaarden te checken of contact op te nemen met de zorgverzekeraar of op de site van de VNRT te kijken welke zorgverzekeraars vergoeden. Alle therapieën kunnen ook ter ontspanning worden aangeboden, echter dan vervalt de vergoeding door zorgverzekeraars.

Kosten behandeling 1 uur:  € 55,-

Kosten behandeling ½ uur:  € 30,-

Bij een eerste behandeling wordt een anamnese afgenomen waardoor dit meer tijd in beslag neemt maar maximaal 2 uur duurt. Hier komt een behandelplan met doelen uit voort wat met u besproken zal worden bij een vervolgafspraak. 

In verband met een wettelijke verplichting wordt bij een eerste afspraak ook gevraagd uw identificatiepapieren mee te nemen. 

Tot 24 uur voor een afspraak is annuleren kosteloos.

Alle therapeuten werkzaam in de complementaire zorg zijn verplicht aangesloten bij een beroepsvereniging (VNRT), een overkoepelende brancheorganisatie (RBCZ) en de Kamer van Koophandel (KvK 08214305) en voldoen daarmee aan alle eisen om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Voor meer informatie of een afspraak maken kunt u mailen of bellen.